sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Biografia

Syntyi 23.11.1992, Tennessessä nimellä Destiny Hope Cyrus, mutta sai nimen kotona Miley aurinkoisen persoonansa takia. Billy Ray Cyrus nimesi tyttärensä Mileyksi, koska tämä hymyili kaiken aikaa. Ensin se oli "Smiley", mutta pian muotoutui Mileyksi. Nyt kaikki tietävät Miley Cyruksen, Disney Channelin sarjasta Hannah Montana, missä Miley on tavallinen tyttö nimeltään Miley Steward, kenellä on salaisuus.Hänellä on kaksi elämää ja kaksi persoonaa, joista toinen taas on Miley Stewardin lisäksi suosituin laulaja televisiossa, Hannah Montana.


Jotta 11-vuotias Miley saisi roolin Disneyn uutena tähtenä, hänen täytyi antaa sen eteen paljon. "Kaiken tämän rankan työn olen tehnyt melkein läpi koko elämäni. Se on kiinni vain kannattamisesta", hän sanoi. Miley ei ollut ainoa, joka sai koe-esiintymiseen soittopyynnön, sillä se alkoi noin 1000 muun tytön kanssa, mutta hän oli päättänyt omistautua laulamiselle ja näyttelemiselle vuosiksi. Kantritähden tyttärenä, kuka myös oli tv-uralla, Miley on otti osan eräästä ohjelmasta, joissa hänen isänsä on näytellyt, sarja nimeltään "Doc". 8-vuotiaana Miley otti roolin Ruthiena elokuvasta "Big Fish".


Laulaminen ja kiratan soitto on ollut iso osa hänen elämäänsä myös. Hän vakuutti kirjoittaneensa yli 100 laulua valmiiksi. Itse asiassa, yksi niistä esiintyi Hannah Montanan ensimmäisellä tuotantokaudella. Nyt hän on levyttänyt joihinkin Hannah Montana-jaksoihin lauluja, jokaisessa, johon on kirjoitettu uusi laulu on luultavasti vain yksi laulu, joten se tekee yli 20 laulua tuotantokauden loppuun. Sountrack on jo valmistunut. Silloin kun kysyttiin Mileyltä hänen levyistään, Miley aloitti "maalien tekemisen" tekemällä parhaan ohjelman plus Hannah Montana & Miley Cyrus-albumin. Hän kirjoitti Hollywood Recordsin kanssa neljän albumin sopimuksen.


Gary Marsc, Disney Channelin "viihdepresidentti" sanoi, että he valitsivat juuri Mileyn Hannah Montana-sarjan rooliin, koska he näkivät tytön, kenellä oli luonnollista hyväntuulisuutta ja ihmistä, kuka rakasti jokaista minuuttia elämästään, mikä näkyi hänen käytöksessään ja esityksessään.


Milloin hän ei ole esiintymässä, Miley nauttii ajasta hänen sisarustensa ja koiransa kanssa, jotka asuvat Los Angelesissa. Loput hänen koiristaan, kissoistaan, hevosistaan, kanoistaan ja lehmistään piti pysyä Nashvillessä, heidän Tennesseen kodissaan, kun he muuttivat Los Angelesiin joulukuussa 2005 kuvausten aloittamiseksi. Mileyn piti sanoa hyvästiti muille hänen eläinystävilleen, joten hänen uusi elämäntyylinsä sisältää pitkiä tunteja puhelimessa ja Los Angelesin kauppoja, siis shoppailua. "Olen kenkäihmisiä. Joskus minä olen pukeutunut punk-tyyliin ja seuraavana päivänä olenkin yksityisen koulun opiskelija. Joka päivä työni jälkeen, äitini ja minä menemme shoppailemaan. Isäni on melkein tappaa minut, joten minä sanon, 'Me tarvitsemme sitä, isukki!'"


Hänen harrastukset sisältävät hänen työtään: Tanssiminen, Cheerleadin, laulaminen, kitaran soitto ja musiikin kirjoitus. Hän aloitti: "Niin kauan kun astun lavalla, mikään ei ole huonosti. En ajattele sitä työnä. Se on vain niin hauskaa."


Nyt vuonna 2008 Miley teki ääniroolin Bolt-leffaan. Alkuvuodesta Best Of Both Worlds Concert DVD julkaistiin, 3-D versio myöhemmin syksyllä. DVD:llä on pätkiä Salt Lake Citystä, kun BOBW-kiertue tuli sinne. Keväällä 2008 neito kohautti nettiin ilmestyneillä kuvillaan ja Vanity Fairin photoshootilla, jossa hänen selkänsä oli paljas. Miley on kuitenkin päässyt kohusta melkein kokonaan yli ja yrittää jatkaa kaidalla polulla, vaikka hankalaa se olisikin. Kuvien virtaus nettiin ei kuitenkaan meinaa millään loppua. Heinäkuussa Miley valotti Seventeen lehdilleen kahen vuoden suhdettaan Nick Jonasiin. Miles kertoi eronneensa Nickistä jo alkuvuonna ja myöhemmin hänet nähtiinkin Cody Linleyn ja nykyisen poikaystävänsä Justin Gastonin kanssa kaupungilla. Miley aloitti kesällä Hannah Montana Movien kuvaukset, joka ilmestyy vasta keväällä vuonna 2009 ja Hannah Montanan kolmas tuotantokausi ilmestyi loppuvuodesta. Hannah Montanan kolmannen tuotantokauden ensimmäinen jakso keräsi ensi-iltanaan katsojia jopa 5.5 miljoonaa. Näyttää siis siltä, että kahden vuoden päästä sarja ei ole menettänyt vielä suosiotaan; päin vastoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti